Februarski veganski festival

OPIS

Veliko je zadovoljstvo bilo videti toliko ozarenih lica naših sugrađana na prvom (u istoriji Subotice) veganskom festivalu 25. januara 2020. Želimo da se to ponovi i već smo započeli pripreme za Februarski veganski festival koji ce biti održan 22. februara na Otvorenom univerzitetu. )12:30.


Mnogo posetilaca prvog veganskog festivala je izrazilo želju da se uključi u realizaciju festivala pripremanjem i doniranjem veganskih specijaliteta. Prijave za učesće izlagača/donatora su u toku, a uz hranu koja je u subotu privukla najviše pažnje kao sto je veganski kulen, lažna jaja na oko od šargarepe i pirinča, Odense špageta, akvafabelo korpica naćiće se i veganski čili paprikaš, ostalo neka ostane iznenađenje.
Svi koji žele mogu nam se javiti i najaviti da će na festival doneti nešto od veganskih delicija bez obzira da li su profesionalci ili nisu. Učesće je besplatno kao i sva hrana koja se nađe na Festivalu!
Ako ste potencijalni izlagač/donator javite se e-mailom na: nelalilovic@ yahoo.se; mob: ±381 60 401 70 97 ili u inbox facebook stranice V.v. – veganska volonterska kuhinja. Oko organizacije festivala bi nam dobro dosla i pomoc volontera.
Pozivamo sve zainteresovane da kreiramo veganske festivale zajedno!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR