Klub putnika: Biciklom do Hilandara

OPIS

Klub Putnika Fondacije “DANILO KIŠ”, u septembru, vodi nas na Svetu Goru, jedan od najvažnijih centara pravoslavnog sveta. Na njoj se nalazi jedan od najznačajnih manastira koji kod Srba ima poseban značaj – Hilandar.  Naš sugradjanin Nemanja Mutić će nam uz priču i fotografije predstaviti kako je biciklom putovao kroz Srbiju, Severnu Makedoniju i Grčku. Nemanja je na tom putu posetio mnoge crkve i manastire, istorijske spomenike, upoznao se sa našom kulturom i susretao se sa raznim ljudima koji su  mu prenosili mudre poruke.

Gost predavač Kluba putnika Nemanja Mutić je diplomirani turizmolog, autor dokumentarnih emisija Putopisi na YouTube kanalu, predavač na radionicama i obukama na temu turizma i višegodišnji turistički vodič. Nemanja je živeo i radio u zemljama Evrope, Azije i Afrike. Zaljubljenik je u avanture i promoter avanturističkih putovanja.

Susret avanturista i ljubitelja putovanja održaće se u četvrtak, 12. sptembra 2019. godine sa početkom u 19.30 časova u Omladinskom klubu „Skladište.

Ulaz je slobodan.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR