Koncert Jelene Tomašević

OPIS

Novi datum održavanja koncerta je 2. septembar, sa početkom u 20:30 časova na Letnjoj pozornici.

Vremenske neprilike koje su sprečile da se turneja Jelene Tomašević održi po ustaljenom planu, razlog su zašto je njen koncert na Paliću pomeren.

Sve kupljene ulaznice biće važeće tokom održavanja koncerta. Takođe, ulaznice će moći da se kupe i na blagajnama, na sami dan koncerta, kao i putem sajta www.tickets.rs ili na nekom od prodajnih mesta Ticket vision-a (Knjižara Laguna, OMV pumpe, menjačnica Exclusive Change 5 u marketu Roda).

Za sve koji su ulaznice kupili, a nisu u mogućnosti da dođu na koncert, omogućen je povrat novca.

Ulaznice koje su kupljene u Vinotekama Vinarije Zvonko Bogdan (Matije Korvina 12, Rudić ulica 1), mogu da se vrate u prostorijama doo Park Palić radnim danima u periodu od 7:30 do 15:30. Da bi dobili povrat novca, potrebno je doneti kupljenu ulaznicu na uvid, koju će naše osoblje zadržati.

Ulaznice kupljene online, putem sajta www.tickets.rs ili na nekom od prodajnih mesta Ticket vision-a (Knjižara Laguna, OMV pumpe, menjačnica Exclusive Change 5 u marketu Roda), mogu se vratiti na sledeći način: Ulaznice sa prilogom (ime, prezime i broj tekućeg računa) kovertirane poslati na adresu:

Ticket Vision doo

Bulevar Arsenija Čarnojevića 58

11070 Beograd

Novac će biti uplaćen u najskorijem mogućem roku, a više informacija možete dobiti pozivom na broj call centra: 0900-11-00 11 ili putem maila: office@tickets.rsKOMENTARI

  1. zozon kaže:

    Da li će neki koncert, pozorišna predstava ili druga priredba na letnjoj pozornici biti održani kako je to i planirano ili ćemo svaki put imati problem sa otkazivanjem, vraćanjem karata i sl.

OSTAVITE KOMENTAR