Kreativna dramska radionica

OPIS

Nakon zimskog raspusta nastavljamo sa radom u prostoru Produženog boravka ,,Mali talenti,, (Petra Drapšina 7).

Kreativna dramska radionica je mesto otvoreno za svu decu uzrasta od 5 do 10 godina. Ukoliko želite da pomognete svojoj deci da se dobro osećaju u svojoj koži, da se slobodno izražavaju, da postanu svesni svojih emocija, da prihvataju sebe i druge bez osuda, da uče i otkrivaju bez straha od greške, da se igraju i uživaju u realnom svetu, dobrodošli  u našu grupu! 🙂

Kreativne radionice su mesto gde se deca podstiču na kreativnost i maštu uz promociju ideje da ne postoji jedno tačno rešenje, gde se neguje grupa u kojoj su svi članovi jednaki, radi na jačanju individualnog samopouzdanja i stavlja akcenat na proces učenja i otkrivanja a ne na rezultat.
Program radionica promoviše ideju da su sva deca ,,talentovana,, za glumu to jest igru, te podstiče i one povučenije i introvertnije članove da se opuste, budu autentični i prepuste igri do samozaborava.

Voditeljka radionice je diplomirana glumica Gordana Vukov Ciganjik koja je do sada radila sa različitim starosnim i društvenim grupama. Obučavana je i u oblasti telesne psihoterapije i razvojnog pokreta te u svom radu kombinuje elemente glume sa vežbama i tehnikama koje pomažu osveštavanju trenutnih blokada te podstiču slobodan i neposredan pristup u komunikaciji, samostalnost i hrabrost u izrazu, samopouzdanje, pažnju i koncentraciju.

 Susreti su sredom od 18 časova. Dobrodošli!

Više informacija možete dobiti putem telefona 064 316 0872.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR