Ljubav i umetnost SU bez granica

  • Datum dešavanja:
  • Kategorija:

OPIS

UDRUŽENJE POSLOVNIH ŽENA SUBOTICE POZIVA VAS NA DOGAĐAJE:

7. 02. četvrtak
u 7 uveče…19 sati
SVEČANO OTVARANJE „NEDELJE BRAKA“ tribinom „SLOVO LJUBAVI“
u „DRUŠTVU RUSKO SRPSKOG PRIJATELJSTVA ALEKSANDAR  NEVSKI“  Nušićeva 2 GOSTI OTVARANJA SU UMETNICI- BRAČNI PAROVI:
Pavličić-Kosovska Mitovica,
Ranđelović-Beograd,
Jagodinski-Novi Sad,
Boroš-Subotica,
-profesori likovnih i primenjenih umetnosti, koji će biti mentori slikanja
“Porodično-bračne slike”-ulje na platnu-BESPLATNO-svim ljudima dobre volje, bez obzira na godište, pol, i likovno predznanje.Moguće je slikanje zajedno sa svim članovima porodice, ili pojedinačno.
Prijava učesnika je na mail: slovoljubavisu@gmail.com ili lično, nakon prikaza autorskog kalendara 7527-2019 „ЗАБРАЊЕНА ИСТОРИЈА СРБИЈЕ“ -7. Издање Ljiljane Krtinić, akademske umetnice i autorke projekta.

8. 02. petak

od 11-18 sati „Slikari i palete SEVER-JUG“
Slikarska i kaligrafska radionica u „Maloj gostioni“ na Paliću“
19.20 sati „ZAJEDNO U POZORIŠTE“-Kolektivni odlazak u pozorište na predstavu Narodnog pozorišta „Dva u jedan“ koja se bavi bračnim odnosima, na komičan način. Prijava je do 17 sati na slovoljubavisu@gmail.com, kojom omogućavate popust od 100% svom bračnom partneru, tj “UDRUŽENJE POSLOVNIH ŽENA SUBOTICE”  DONIRA DRUGU KARTU  za drugu osobu koju izaberete, ako jeste ili još niste u braku.


9. 02. subota

12 sati – „Dečija-porodična olimpijada na Paliću“ namenjena je porodici, deci i odraslima. Organizatori, uz „Udruženje poslovnih žena Subotice“ su i „Odred izviđača Spartak“ Subotica sa ekipama „POLETARCI“ i „PČELICE“ na čelu sa Elizabetom Demić-mentorom Uz takmičenje je predviđena i obuka u različitim veštinama naših najmlađih učesnika.
Pozivaju se roditelji, obdaništa i škole da daju prijavu za svoje ekipe na slovoljubavisu@gmail.com do subote u 10 sati. Takmičenje će biti na Paliću, a okupljanje i POTVRDA UČEŠĆA u krugu “Male gostione” najkasnije do 12 sati, kada počinje takmičenje.
Predviđene su i vredne nagrade. Tim čine- devojčica i dečak, brat i sestra, momak i devojka, mama i tata, ili deda i baba 15-18 sati slikarska radionica za prijavljene učesnike


10. 02. nedelja

Od 10 do 18 sati BESPLATNA slikarska radionica u „Maloj gostioni“ na Paliću, sa pauzom za TRADICIONALNI „Porodični nedeljni ručak u Gostoni“


11. 02. ponedeljak

Od 10 do 12 sati i od 15 do 17 sati BESPLATNA slikarska radionica u „Maloj gostioni“ na Paliću,
A od 17,30 i 18.30 Otvorena tribina poslovnih veština-„UDRUŽENJA POSLOVNIH ŽENA SUBOTICE“.
Besplatna obuka iz PREDUZETNIŠTVA od strane članica, savetodavna pomoć za osnaživanje preduzetništva i primeri dobre prakse u smislu osnivanje boljih uslova prihodovanja


12. 02. utorak

Od 10 do 12 sati i od 15 do 17 sati  BESPLATNA slikarska radionica u „Maloj gostioni“ na Paliću, PARALELNO OD 15 DO 17 SATI  TRIBINA O ZDRAVLJU, kroz promene u ishrani, samopomoć u kriznim, stresnim situacijama i obuci za čuvanje zdravlja-više predavača, različitih oblasti, a mogućnost je upoznavanja sa Bars terapijom Daniele Cukrov.
18 do 20 sati BESPLATNA OBUKA ZA IZRADU VLASTITOG WEB SAJTA, gost, predavač je Slobodan Mirić iz Novog Sada-obavezna je prijava za svaku tribinu i obuku na slovoljubavisu@gmail.co


13. 02. sreda

Od 10 do 12 sati i od 15 do 17 sati BESPLATNA slikarska radionica u „Maloj gostioni“ na Paliću, PARALELNO-celog dana bira se najmlađi, najzaljubljeniji i najstariji bračni par i najlepša fotografija „Ljubav na Paliću“. Obavezna prijava na slovoljubavisu@gmail.com, gde se dobijaju instrukcije za učešće. Žiri je stručan. Pripremljene su vredne nagrade za prvoplasirane učesnike-parove.


14. 02. četvrtak

12-17 sati „Karneval na Paliću“ za decu i odrasle. Obavezna prijava na slovoljubavisu@gmail.com
gde se dobijaju instrukcije za učešće. Žiri je stručan.Ocenjuje se kreativnost i maska.
Pripremljene su vredne nagrade za prvoplasirane učesnike-pojedince, parove, bračne parove i porodice (svi članovi koji se budu maskirali)
19 sati – „Bal pod maskama“  bira se par sa najboljim maskoma Obavezna prijava na slovoljubavisu@gmail.com, gde se dobijaju instrukcije za učešće. Žiri je stručan.
Pripremljene su vredne nagrade za prvoplasirane učesnike-parove.

SVI UČESNICI IMAJU MOGUĆNOST ZA GRAN PRI NAGRADU „NEDELJE BRAKA“ ROMANTIČNI VIKEND ZA DVE OSOBE, NA ZLATIBORU ILI PALIĆU, PO LIČNOM IZBORU PRVOPLASIRANIH, A DONATOR JE „UDRUŽENJE POSLOVNIH ŽENA SUBOTICE“

DOBRODOŠLI!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR