Nov ciklus radionica u NTC školici u Subotici

  • Datum dešavanja:
  • Kategorija:
  • Mesto: Smart edu

OPIS

Zbog velikog interesovanja za NTC radionice za decu uzrasta od 5-6 i po godina, u ovogodišnjem jesenjem upisnom roku  i novom ciklusu  otvaramo još jedan termin za žutu grupu ponedeljkom od 17.00-18.30h i sredom od 17.00-18.30h

Učenje je igra kroz koju deca mnogo lakše i brže usvajaju nove pojmove. Tako glasi jedan od slogana NTC tima koji zagovaraju taj sistem sticanja novih saznanja. U školama u kojima se on primenjuje, stručni kadar je u obavezi da savlada taj vid prezentovanja gradiva na seminaru, kako bi učenicima na što slikovitiji i zanimljiviji način predstavili za njih komplikovane pojmove.

Deca dobijaju  radne sveske u kojima izrađuju  zadatke dok je  sav ostali materijal obezbeđen. Sa najmlađim polaznicima radi se učenje kroz igru gde svaka radionica sadrži igrice sa saznajnim i socijalnim karakterima. Sa starijom decom (školskim uzrastom) rade se tehnike za usvajanje informacija i  tehnike za povezivanje tih informacija.  Takav način povezivanja naučenih sadržaja  predstavlja funkcionalno znanje koje je trajnije od učenja na pamet. Po tom principu se zasniva NTC program koji u svojim sadržajima ima i akreditovane seminare za vaspitače, učitelje i nastavnike.

NTC radionica za decu uzrasta od 4 -5 godina krenuće u terminu od 18.30-19.30 četvrkom.

Plava grupa (uzrast II i III razreda) biće u terminu petkom od 18.30-20.00h.

Prijave za prvake su još uvek u toku. Ceo ciklus je u trajanju od 16 radionica.

Mesto održavanja radionica je u NTC centru –  Smart edu, ul.Partizanska 14/3.

Više o programu možete pronaći na sajtu www.ntcucenje.com

Prijave za Suboticu  možete izvršiti na e mail ntc.subotica@gmail.com ili putem telefona

064-1246939.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR