Pozorištance u šumi

OPIS

Dečiji festival Pozorištance u šumi, koje je trebalo da se održi od 15. do 17. juna na Letnjoj pozornici na Paliću, zbog loših vremenskih uslova prebacuje se na novu lokaciju – Dečje pozorište u Subotici.

Obzirom da se u navedenom terminu najavljuju mestimični pljuskovi i hladno vreme, a cela manifestacija je trebalo da se održi na otvorenom, Dečje pozorište nam je izašlo u susret i ponudilo svoju scenu kako bi se ova manifestacija održala.

Datumi održavanja predstava su isti, jedino je satnica za predstavu Elza i zaleđeni Hans pomerena na 20 časova. Obzirom da se Porodični dan sa Fabrikom zabave neće moći održati u Dečjem pozorištu, promeniće se i cena karte za ovaj dan. Nova cena ulaznice za predstavu Elza i zaleđeni Hans je 400 dinara. Svi oni koji su kupili kartu po ceni od 800 dinara dobiće razliku u novcu pred sam početak predstave. Potrebno je da ponesete sa sobom kartu i novac će biti vraćen na blagajni Dečjeg pozorišta. Za sve informacije kontaktirajte nas na telefone: 024 602 780 ili 0659602795

Program dešavanja u Dečjem pozorištu

Petak 15. jun

17 časova – Nastupi plesnih škola: Larisa, Mon Miraž i Osnovna baletska škola Raičević

19 časova – Predstava Petar Pan

Subota 16. jun

20 časova – Elza i zaleđeni Hans

Nedelja 17. jun

17 časova – kreativna radionica Malac genijalac

19 časova – Patrolne šape

 

 

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR