Predstava: Moj deda je aut

OPIS

Moj deda je aut je pozorišna komedija koju izvode glumci Beogradskog dramskog pozorišta.

Junaci ove ove drame otkrivaju koliko su zapravo spremni da se menjaju, upoznaju i prihvate različitost kada je ona deo njihove porodice

O predstavi Moj deda je aut

Autor mlađe generacije, Dušan Janković kroz na prvi pogled jednostavnu i tipičnu savremenu, porodičnu priču dotiče tabu temu: otvoreno priznavanje homoseksualnog opredeljenja, zapravo prihvatanje sopstvene seksualnosti.

Današnja srpska porodica (i ne samo srpska) teško prihvata i razume sklonost ka istom polu, pogotovu kad takvo priznanje stigne od najstarijeg člana.

Posle smrti žene sa kojom je u braku proveo gotovo čitav život, deda Marko želi da poslednje dane posveti godinama skrivenoj, ali jedinoj iskrenoj ljubavi – Danilu.

Više o reditelju i piscu pročitajte na sajtu BDP-a.

Glumci u predstavi

Deda Marko – Boris Komnenić

Duško – Slobodan Boda Ninković / Milan Čučilović

Darinka – Ljubinka Klarić

Bogdan – Milorad Damjanović

Jelena – Suzana Lukić

Danilo – Srđan Dedić

Ulaznice

Cena ulaznice na predstavu je 600 dinara i može se kupiti u svim prodajnim mestima Tickets-a (nekadašnji Eventim), onlajn ili na prodajnim mestima (Subotica – knjižara delfi, OMV pumpa i Exclusive Change 5  menjačnica u marketu Roda). Ulaznice se mogu kupiti u Vinotekama Vinarije Zvonko Bogdan (Vinoteka 1 u ulici Matije Korvina 12 i  Vinoteka 2 u Rudić ulici 1)

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR