Predstava „Šta me snađe“/ Odložena do daljnjeg!

OPIS

Obaveštenje organizatora predstave prenosimo u celosti :

U skladu sa odlukom kriznog štaba Vlade Srbije o ponovnom uvođenju mera ograničavanja broja ljudi na javnim skupovima na otvorenom na maksimalan broj od 200 ljudi, prinuđeni smo da otkažemo događaje zakazane za 11.07. i 18.07. na Letnjoj pozornici na Paliću. Uz veliko žaljenje se nadamo da ćemo se družiti čim se steknu uslovi za neometano održavanje događaja. Povraćaj novca za kupljene ulaznice može se izvršiti na mestima kupovine, a to su: sva prodajna mesta „Tickets.rs“ i u vinotekama „Vinarija Zvonko Bogdan“. Gledaoci koji ne žele da ostvare povrat novca biće u prilici da iskoriste svoje ulaznice u novom terminu koji će naknadno biti objavljen.

11. jula na Letnjoj pozornici gostovaće Anđelka Prpić, glavni protagonista u popularnoj predstavi „Šta me snađe“, u organizaciji producentske kuće „GMR“ iz Beograda.

Ova fantastična predstava nastala je iz pera Nebojše Romčevića, ako ne najboljeg, sigurno jednog od najboljih scenarista današnje Srbije.

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u vinoteci Vinarije Zvonko Bogdan, na adresi Matije Korvina br.12 u Subotici.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR