Radionica: Prezentacija preduzeća -građenje brenda

OPIS

Poslednja radionica za letnju sezonu – Prezentacija preduzeća -građenje brenda

Niko ne poznaje bolje svoje preduzeće, nego što ga poznaje preduzetnik koji ga je osnovao. Niko ne zna više o putu razvoja preduzeća, nego osoba koja ga je vodila od početka!

Možda vam se već desilo, kada ste pričali o svom preduzeću kao da ste govorili o odrastanju vašeg deteta: kako ste ga osnovali, ko su bili vaši prvi kupci, koliko ste se radovali prvom prilivu novca, koji su vam bili najlepši trenuci ili kupci koji su ostavili trag u vama.

Kao što i dete prolazi kroz razne periode, tako i razvoj preduzeća prolazi kroz faze. Nekad je prelaz sa jednog nivoa na drugi popraćem brojnim teškoćama na koji se ne možemo u potpunosti pripremiti. Ali možemo da ih predvidimo i da im se prilagodimo.

I tada je važno da se ponovo vratite osnovama i da postavite sebi sledeća pitanja:

Zašto ste počeli to što trenutno radite?

U šta verujete kada je u pitanju proizvod ili usluga koju prodajete?

Šta kažete o tome vašim kupcima?

Kako to predstavljate prilikom pregovaranja ili prodaje?

Prezentacija preduzeća je kao CV i motivaciono pismo prilikom zaposlenja. Ako se preduzeće predstavlja po šablonu „copy-paste“, tada se može očekivati i sličan rezultat po tipu „copy-paste“. Veoma je važno šta kažete prilikom potrage za novim poslovnim partnerima i kupcima, odnosno kako i na koji način to činite.

Kako prezentujete vaše preduzeće i koje vrednosti vezujete za njega utiče na:

izgradnju brenda preduzeća

lični brend preduzeća

pozicioniranje na tržištu

primećenost u masi ponuda

posebnost i eksluzivnost

i na kraju na prihode kao reakciju tržišta na vašu prezentaciju.

Na poslovnoj radionici ćemo uz interaktivan rad definisati:

najvažnije vrednosti koje je važno isticati prilikom prezentacije

kako da privučete kvalitetne klijete

kako da pretvorite vaše slabosti u prednosti

korisnosti ličnog brenda preduzetnika

„Prezentacija preduzeća“ je četvrta (poslednja) radionica „Update Your Business bronze class“ programa koja ima za cilj da ističe vrednosti vašeg preduzeća i da ojača lični brend preduzetnika. Detalje, slike i snimke do sada održanim radionicama možete videti OVDE.

Radionicu vodi: Jasminka Grunčič, poslovni trener i NLP trener

Cena radionice iznosi: 2.000 RSD (u promotivnom periodu)

Uplata se može izvršiti na račun: 310-212201-27 sa svrhom plaćanja: poslovna edukacija UYB

Detalje tema možete videti na linku OVDE

PRIJAVE: info@vgtreninzi.rs odnosno putem telefona: 063 633 166

O PREDAVAČU:

Jasminka Grunčič M. Sc.ec, poslovni trener i NLP trener

Po zvanju je master ekonomista u marketingu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Subotici. Njen rad je vezan pre svega za prodaju usluga. Ima 18 godina iskustva u radu sa klijentima. Radila je 5 godina u MUP-u u Subotici, a značajan period njenog rada je bio vezan za jednu multinacionalnu osiguravajuću kompaniju u kojoj je provela punih 10 godina. Za taj period je postepeno menjala radne pozicije od prodavca do rukovodioca prodajnog mesta, sa  radnim zadacima da se formiraju i edukuju prodajni timovi u Bačkoj Topoli i u Subotici. Najveći procenat njenih klijenata su činili MSP na teritoriji severnog dela Vojvodine.

Od polovine 2014. godine je samostalni trener za komunikacione veštine i za razvoj odnosa sa klijentima, odnosno za uspostavljanje customer servisa kod MSP. Radi i kao mentor u prestruktuiranju organizacije preduzeća. Njen rad je praćen brojnim obukama, treninzima i usavršavanjima od kojih su najznačajniji: WIFI  International  diploma za trenere (WIFI Croatia); NLP Trainer (NLP Institut Beograd); Leadership coaching (NLP Institut Beograd); WIFI  International  diploma za trenere (WIFI Croatia); Meixner metoda za rad sa decom, koji imaju poteškoće u učenju disleksije i disgrafije (Meixner Fondacija Budimpešta).

 

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR