Radionica vajanja

OPIS

Vajanje kao terapija, kao nesvakidašnji način kreativnog izražavanja, kao mogućnost da se povežete sa sebi sličnim tananim dušama ili čudesno putovanje kroz vreme ?

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera (nutricionista i strukovnih medicinskih sestara) iz Subotice vas poziva da se priključite grupi za vajanje koja će početi sa radom u februaru. Nakon više nego uspešne radionice vajanja koja je održana u novembru prošle godine, ohrabreni oduševljenjem polaznika, pokrećemo novu radionicu i nastavljamo putovanje u čarobni svet vajarstva.

Cena za dva susreta, koji će trajati po tri sata, tokom mesec dana je 2000 rsd. Uplatu možete izvršiti na žiro račun Škole: 840-446666-88. U cenu nisu uključena sredstva za materijal potreban za vajanje.

Više informacija o kursu kao i prijavljivanje se vrši putem mejla prmarketing@vsovsu.rs . Prvi susret je zakazan za sredu 13. februar 2019. godine od 17 časova a drugi za 27.februar 2019. godine u 17 časova.

Poklonite sebi vreme za umetnost i kreativnost!

Nora Ljubanović, Master likovni umetnik – slikar, rođena je u Subotici 1987. godine. Završila je Fakultet likovnih umetnosti u Beogradu odsek za slikarstvo, da bi master studije završila 2011. godine u klasi profesorice Anđelke Bojković i Vesne Knežević. Do sada je izlagala na više samostalnih i kolektivnih izložbi i dobitnik je Druge nagrade na prvom konkursu „Isidore Sekulić“ 2005/06. godine u Novom Sadu. Radi kao predavač na Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera (nutricionista i strukovnih medicinskih sestara) u Subotici.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR