Radionice ličnog razvoja

OPIS

Niste sigurni u svoje planove i želje? Želite jasno da stojite iza svojih ciljeva i odluka? Pridružite se radionicama ID tima jer svet pripada onima koji kažu ŽELIM i MOGU.

Na ovim opuštajućim druženjima imaćete priliku da spoznate sebe, prodrete u svoja uverenja, očekivanja, prepoznate svoje sklonosti i mogućnosti i krenete putem uspeha. Radionice će vas učiti asertivnoj komunikaciji, organizovanju ciljeva i znatno pomoći pri Vašoj odluci čime ćete se baviti u svom životu. U svemu, podršku će Vam pružiti NLP praktikant. Prisustvo na radionicama je obavezno i važno je pratiti kontinuitet istih.

Teme radionica:
Kojim jezikom govoriš?
Bilo kuda, mape svuda!
Sličan se sličnom raduje!
U šta god verovali…….u pravu ste!
Možeš, samo ako hoćeš!
Ko je upalio svetlo?
Kako zračiš – tako privlačiš!
Kakav sam ja sebi car!
Zakucavanje
Sreća i druge važne stvari!

Radionice ličnog razvoja  se organizuju svakog  ponedeljka u trajanju od dva sata u Omladinskom klubu „Skladište“ Fondacije “DANILO KIŠ”. Koncept je sačinjen od 12 radionica raspoređenih u tri meseca. Radionice vodi Izabela Zeković, NLP praktikant.

Prijave slati  do 13.09.2019. godine na mejl: office@danilokis.rs, ili se javiti putem telefona na broj: 024/523-566, ili putem poruke na Facebook stranicama Fondacije: https://www.facebook.com/fondacija.danilokis/

Prva radionica će biti održana u ponedeljak 16. septembra, u 20 časova u Omladinskom klubu „Skladište“ Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „DANILO KIŠ“ .KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR