Rotary klub Subotica – humanitarna izložba i aukcija

OPIS

Humanitarna aukcija slika od koje će prikupljena sredstva biti namenjena za realizaciju projekta pod nazivom “I HEAR YOU”.

Osluškujući potrebe zajednice,Rotari klub Subotica, Distrikt 2483 Srbija i Crna Gora, aplicirao je za projekat kod Rotari Fondacije, kojim bi se rešio jedan od gorućih problema u našoj sredini. Ovoga puta to je opremanje Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“ iz Subotice.

U cilju zadovoljenja potreba učenika i zaposlenih u Školskom centru ”Dositej Obradović”, neophodno je opremanje kabineta za audiometriju islušne i govorne vežbe i obezbeđivanje savremenih uslova za rano otkrivanje oštećenja sluha; ranuhabilitaciju/rehabilitaciju; kontinuiranu stimulaciju govorno-jezičkog razvoja; uz istovremenopružanje podrške roditeljima/starateljima slušno oštećene dece i dece sa različitim razvojnimsmetnjama.Predloženi budžet projekta iznosi 66.702,00 USD.

Predaukcijska izložba slika će biti otvorena u prostorijama Savremene galerije Subotica u sredu 5. Juna 2019. godine u 18.00 časova.

Slike mogu da se pogledaju u periodu od 5. – 13. Juna u prostorijama Savremene galerije Subotica.

Radnovreme:Ponedeljak-Petak: 8.00-19.00, Subota: 9.00-13.00

Humanitarna aukcija slika će biti održana u četvrtak 13. Juna u 18.00 časova, takođe u prostorijama Moderne galerije Subotica.

Pozivaju se prijatelji, ljubitelji umetnosti i kolekcionari da u skladu sa mogućnostima, podrže projekat kupovinom slike putem nadmetanja, i na taj način doprinesu poboljšanju brige o deci sa posebnim potrebama u našoj sredini.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR