Šta stoji iza uspešnog startapa?

OPIS

U Startit Centru Subotica će 13. juna biti prikazan film The Startup Kids, dokumentarac o mladim preduzetnicima iz SAD-a i Evrope. Projekcija će biti održana u Startit Centru Subotica sa početkom u 18 časova. Ulaz je besplatan za sve zainteresovane.

Ovaj dokumentarac je napravljen za mlade preduzetnike koji žele da saznaju kako izgleda pokretanje i razvoj startapa, uključujući i sve (velike) profesionalne i lične uspone i padove koji prate ovakve poduhvate. Za film su intervjuisani brojni preduzetnici među kojima su i osnivači Dropboxa, Soundclouda, Vimea, investitori iz Accel Partners, CrunchFunda i mnogi drugi.

Projekcija filma traje sat vremena, na engleskom je jeziku, bez prevoda na srpski. Ovde možete pogledati trejler filma.

Film su, 2012. godine, napravile dve preduzetnice sa Islanda koje su svoju strast za preduzetništvom prenele na ovaj projekat. Cilj im je bio da motivišu mlade ljude širom sveta da učestvuju u velikoj tehnološkoj revoluciji pokretanjem kompanija i kreiranjem inovativnih proizvoda.

Prijave

Događaj je zakazan za 13. jun u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu ovde.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR