ToplaPreporuka – Nagradni foto-konkurs Lagune i Dr. Oetkera!

  • Datum dešavanja:
  • Kategorija:

OPIS

Postoji li lepše godišnje doba za čitanje od zime?

Ušuškani ste u udobnoj fotelji dok napolju veje sneg, u jednoj ruci nalazi vam se uzbudljiva knjiga, a u drugoj ukusna Dr. Oetker topla čokolada. Savršeno, zar ne?

Kako bismo ovekovečili ljubav između tople čokolade i književnosti, sa prijateljima iz kompanije Dr. Oetker osmislili smo zanimljiv foto-konkurs u čast ovog harmoničnog spoja.

Pozivamo sve knjigoljupce da na društvenoj mreži Instagram objave fotografije na kojima se nalaze knjiga ili knjige u izdanju Lagune, kao i Ciobar topla čokolada koju proizvodi kompanija Dr. Oetker. Naslov foto-konkursa je #ToplaPreporuka, pa savetujemo da na svojim fotografijama stvorite zimsku atmosferu jer će žiri posebno ceniti kreativnost pri odabiru pobednika.

Nagradićemo autore pet najboljih fotografija i pobednicima poslati pakete koji sadrže tri Lagunina izdanja po izboru i paket proizvoda iz asortimana Dr. Oetker proizvoda.

Konkurs počinje 1. decembra i trajaće do 31. decembra. Da biste učestvovali, potrebno je da na javno otvorenom profilu objavite fotografiju koja se uklapa u propozicije (sadrži izdanje Lagune i Ciobar toplu čokoladu) i u opisu navedete hešteg #ToplaPreporuka. Pun pravilnik i članove žirija možete videti ovde.

Srećno i uživajte u čitanju i toploj čokoladi ove zime!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR