OPIS

Zahvaljujući sjajnoj humanitarnoj akciji koju su pokrenuli izdavačka kuća Laguna i knjižare Delfi, „Vi kupujete, mi poklanjamo“, biblioteke Svratišta za decu, Fondacije SOS dečja sela Srbije i Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj postale su bogatije za više od 3.600 sjajnih knjiga za decu.

Od petka 25. januara počeli smo sa opremanjem biblioteke Nurdora, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka.

Na spisku naslova koji važe na akciji nalaze se sjajne knjige iz serijala „Angry Birds“, slikovnica „Da sam ja princeza…“, „Raspust – Igranje brojevima“, „Krtić i njegov mali auto“, zatim zanimljive bojanke, knjige sa nalepnicama i mnoge druge.

Kompletan spisak knjiga na akciji možete pogledati ovde.

Akcija traje do 25. marta, a već u februaru napravićemo prvi presek i odneti knjige Nurdoru.

Vesti o doniranim knjigama možete pratiti na sajtu www.laguna.rs u odeljku #Bukmarker.

Nurdor su roditelji i prijatelji dece lečene od raka i njihovih porodica ujedinjeni u misiji poboljšanja kvaliteta lečenja i života obolele dece i njihovih porodica. Udruženje je osnovano 2003. godine u Beogradu i od tada svakodnevno brinu o deci i roditeljima na području cele Srbije. Kroz brojne radionice i savetovališta pružaju psiho-socijalnu podršku, pomoć u ostvarivanju zakonskih prava, obezbeđuju najsavremenije uslove na hemato-onkološkim odeljenjima, edukuju roditelje, decu, medicinsko osoblje, volontere i širu javnost.

Priključite se akciji „Vi kupujete, mi poklanjamo“! Zajedno možemo više!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR