Virtuelni asistent i poslovi budućnosti

OPIS

Meetup u Startit Centru Subotica

U četvrtak, 12. septembra, u 18 časova u Startit Centru Subotica će biti održan meetup gde će se publici predstaviti Duška Nikolić.

Ona će govoriti o tome ko su virtuelni asistenti, čime se bave, koje su to veštine koje se najčešće traže, gde da pronađete buduće klijente i kako da formirate ponudu kao i kako da budete sigurni da li je taj posao baš za vas.

Duška će podeliti sa publikom kako je izgledao njen prvi susret sa poslom virtuelnog asistenta, šta joj je pomoglo da napreduje, a šta odmoglo, gde se ona nalazi u svojoj karijeri nakon osam godina i kako se priprema za poslove budućnosti.

Takođe će pokušati da da odgovore na pitanja kada je najbolje vreme da se počne sa razmišljanjem o poslovima budućnosti, kako se prekvalifikovati na vreme, ali i pripremiti za nove pozicije.

Na ovom meetupu će biti i reči o važnosti hub-ova za frilensere i preduzetnike kao o vidu startegije za privlačenje novih klijenata i skaliranje biznisa.

O predavaču

Karijerom virtuelnog asistenta Duška Nikolić je počela da se bavi 2011. godine i kako kaže, odmah se zaljubila u svet društvenih mreža. Trenutno radi kao konsultant za društvene mreže za male biznise, preduzetnike i startape. Pored toga, bavi se edukacijom i obučavanjem virtuelnih asistenata i mentorstvom.

Prijave

Događaj je zakazan za 12. septembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo na meetupu je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR