Kontinental organizuje obuku, nudi zaposlenje

Kompanija Kontinental iz Subotice, kroz projekat Nemačke razvojne agencije GIZ „Podsticanje zapošljavanja mladih“, organizuje stručnu obuku i nudi mogućnost zaposlenja za dvadeset i pet mladih nezaposlenih iz Subotice i okoline za rad u proizvodnji.

Obuka će se sprovoditi u pogonu Kontinentala u Subotici tokom tri meseca, od oktobra do decembra ove godine, a nakon uspešno završene obuke polaznici će imati mogućnost da se zaposle u skladu s potrebama kompanije.

Obuka je za sve odabrane učesnike besplatna, a tokom nje će polaznici imati plaćene putne troškove i obezbeđenu novčanu naknadu.

„Svi polaznici koji uspešno završe obuku dobiće potvrdu o završenoj stručnoj obuci i mogućnost zaposlenja u kompaniji Kontinental, u skladu sa dinamikom i potrebama kompanije“ – navodi se u pozivu.

Uslov za konkurisanje je poželjna minimalno završena osnovna škola, spremnost za rad u tri smene, starost između 18 i 35 godina, te da su kandidati nezaposleni.

Rok za konkurisanje je 18. septembar ove godine, a prijava na konkurs se podnosi na ovom linku.

 

RTVKOMENTARI

 1. Pera kaže:

  Bive sve cupavije i cupavije ako plate ne dignu na minimum 60 hiljada bice bongiorno a tutti.Ostace im jedina nada migranti.

 2. Mali zeleni Subotice kaže:

  A sta je sa nama, starima? 😉

 3. JaPaja kaže:

  @Pera
  Minimum 60 000 dinara za osnovnu skolu? …?

 4. Vlada kaže:

  To se moze nazvati i probni rad. Samo umesto plate ide novcana naknada, sto je manji iznos. Mislim ok je sve to, ali obzirom da u SU fali radnika (raspolozenih za tako nesto)… nek im je sa srecom.

 5. ... kaže:

  CV je kod njih već 2 god ni jednom me nisu zvali 40+ sam godina. Očigledno I’m ne treba radnika

 6. (ba)laban kaže:

  Pajo, čmaru i ulizice, ti radi i za 10.000 dinara, ako želiš… hvala Bogu da su ovi mladi ljudi pokazali rogove i ne žele više da budu nečiji robovi.

  Ukoliko ovi nazovi investitori ne podignu platu, ostaće im samo prazne hale. Dosta je bilo više Vučićevog qrčenja o najjeftinijoj radnoj snazi. Neka kuluči on i njegova deca kod ovih robovlasnika za 200€ od kojih se po njemu lepo može živeti.

 7. Realan kaže:

  Zahvalite sopstvenom glasanju za „napredne“. I glasajte i trpite i dalje.

 8. JaPaja kaže:

  Prvo da kazem da objavljivanje moga komentara od strane moderatora sajta je nekorektno. Original je malo durugaciji ali svako ima pravo na svoj politicki stav pa i moderator da menja tekst. Ni prvi ni poslednji put.
  Drugo , u svim izvestajima o radu DS se potencira njihovo dovodjenje Kontinentala u Srbiju sto jeste istina samo ne znam kakve veze ima Vucic sa Kontinentalom i platom koju Kontinental isplacuje radnicima od prvog dana. Onda je plata bila ok a sada kad je predsednik neko drugi nije. Interesantno.
  Sve u svemu , ostrascenost , mrznja i obmana.

 9. ... kaže:

  @JaPaja
  Ni jedan komentar nije promenjen ali su neki skraćeni zbog prejakih reči. Mnogi komentari su vredni i nisu zaslužili da budu izbrisani samo zbog reč ili dve koje mogu biti uvredljive. I pored svega ovaj portal ima jednu od najuljudnijih diskusija, ako se uporedi sa poznatim dnevnim listovima i forumima koji su leglo mržnje, prostakluka i lečilište mentalnih bolesnika. Nastavite da komentarište i držimo nivo uprkos svemu.

 10. Suzana kaže:

  U madjarskoj su vec dosli do te faze da su u jednoj autoindustriji primili u radni odnos preko 3500 radnika,a do kraja godine ostalo ih je 16!
  Doci ce to vreme i kod nas….niko vise ne zivi od minimalca samo izgleda poslodavci ne zele da se pomire sa cinjenicom da su 90-te davno prosle gde su mogli ucenjivati radnika kako su hteli.

 11. JaPaja kaže:

  @…….
  Nece da bude bas kako se vi pravdate jer u komentaru nije bila ni jedna jedina prejaka niti uvredljiva rec. Uostalom sto ne objavite pa da citaoci kazu svoj sud..
  Ocito Vasi kriterijumi nisu bas pod vinklu pa „Pajo, čmaru i ulizice, “ nije uvredljiva i zaista je uljudna.
  Svaka Vam cast na objektivnosti i da primetim nije Vam prvi put.

 12. Realan kaže:

  @JaPaja

  Zar niste čuli da su mediji „nezavisni, slobodni i objektivni“. Ah, da, i da rade u interesu „javnosti“. Ukratko, „napredno demokratski“. Rade na principu bumerang efekta, na kraju im se sve to vrati.

OSTAVITE KOMENTAR