Može to i drugačije

Mnogo je toga za kritiku i menjanje, nagomilalo se nezadovoljstva, nemara, nekulture… A nekad je dovoljno samo malo da obrnemo stvari u svoju korist. Evo jedan lep primer kako može i drugačije. Ovako to rade u Politehničkoj školi Subotica. Ipak, malo i od nas zavisi.

 KOMENTARI

  1. Katastrofa kaže:

    Apsolutno od nas zavisi ali trud gubi smisao ako grad sistemski unistava samog sebe.Lokalni oligarsi razmisljaju tako da ukradu sto vise ,a stim potezom unistavaju grad.A parama koje kradu ulazu po inostranstvu a rupa od grada ostaje nama.Onaj momenat kad razbucate ustolicene zaposlene po raznom urbanizmu,katastru,sudu,vodovodu,cistoci..itd ,grad Subotica ce procvetati u sirokom luku.

  2. jasso kaže:

    To je pohvalno i lepo i bit ce tako sve dok ALDI ili neko drugi ne dobije inspiraciju……..

  3. Čokanjčićem ću te čokanjčićem ćeš me kaže:

    U tome je problem što će stotinu vrednih i kulturnih da napravi nešto valjano, a dovoljno je da se nađe JEDNA budala da to uništi. Najgore je da nema ko takvome da polomi prste, odnosno kaznena politika kao da ne postoji. Jer, kada bi se takvi drakonski kažnjavali (i sistematski) onda bi se našli „pametnjakovići“ da seru kako, eto dokaza, živimo u „policijskoj državi“, kako se režim obračunava SAMO sa sitnim kriminalcima i prestupnicima a „velike lopove“ ne dira i bla-bla-truć, sve u pokušaju da se izazove gnev naroda prema vlasti! Naći će se ovakve „Katastrofe“ koji „savršeno poznaju“ ko to uništava grad „lokalni oligarsi“, „urbanizam, katastar, sud, vodovod, čistoća“…navede on, i – ode mast u propast! Pas juri za svojim repom. Gde si bio – nigde, šta si radio – ništa! Hoćeš da pritisneš ove što šaraju, što kidaju lančiće, otimaju torbe, kradu po prodavnicama – aaaaaaa, malo sutra, a kada ćemo da vešamo po ulicama „lokalne oligarhe“??? Karikirano rečeno, ali na to se svodi. Hoćeš ovako – ne valja, hoćeš onako – ne valja. Bogami, da nije kojekakvih zakerala koja bi prvo da zavire po „urbanizmu, katastru, sudu, vodovodu, čistoći…itd“, taj Aldi bi se usro od straha i kada bi trebao i na papir da se potpiše, a ne na Pozorište na koje su milioni potrošeni!

OSTAVITE KOMENTAR