Novi slučajevi zaraze korona virusom u Subotici

U poslednja 24 časa u Vojvodini je registrovan 31 novi slučaj zaraze korona virusom, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

Najviše novoobolelih  po pet zabeleženo je u Pančevu i Beloj Crkvi, četiri u Bačkoj Topoli, po tri u Subotici i Somboru, a po dva u Novom Sadu i Apatinu. Po jedan novi slučaj obolelih od covid 19 zabeležen je u Vršcu, Staroj Pazovi, Kovinu, Kovačici, Temerinu, Beočinu i Odžacima.

Prethodnog dana u pokrajini nije registrovan ni jedan novi slučaj zaraze, bar to nije zabeležio Institut „Batut“.

DanasKOMENTARI

 1. MILENIJA kaže:

  Ko su zaraženi Subotičani, ne mislim po imenu, nego gde rade, da li su bili u kontaktu sa puno ljudi?

 2. Weng kaže:

  To su ili sad došli ili oni što nepostuju nista.

 3. Afet kaže:

  Previse se opustila raja jbg kavici puni

 4. ludilo kaže:

  @ afet

  Od kud znas da su kafici puni ako i ti ne ides u kafice?

 5. Arsenije Čarnojević kaže:

  Imena dajte, hoćemo imena!

 6. croat kaže:

  Arsenija Carnojevica
  Pa da ih kamenujes?? Kad procitam ovakav post sasvim sam siguran da ni slucajno ne smeju da se objave imena! ( pored toga sto je to verovatno i protivzakonito) Epidemioloska sluzba treba da kontaktira osobe sa kojima je obolela osoba bila u kontaktu a ti nemas nemas ni jedan razlog da se petljas a kamoli da saznajes njihova imena!

 7. Lenin kaže:

  Kad sam pisao ono,da je autobus šestica ujutro pun putnika,a pola nema maske,rukavice?!Pre dve nedelje?Kako ste se nasrnuli na me?!Ima ih još,samo njihovi simptomi daleko od uznemirujućeg,ali dele virus na dalje,moguće i nekome kome će biti koban.Umreće neko zbog nesavesnih ljudi.

 8. JaPaja kaže:

  @Lenin
  Da te pitam kako si? Jesi li išta čuo o tvom „velikom“ prijatelju Stormwatchu. Jel preživeo Koronu? Što ga nema? Zar su nemci uveli izolaciju korišćenja računaru.
  Nedostaje da se sprdamo.

 9. Lenin kaže:

  @JaPaja Hvala na pitanju,onako starački se osećam.Ovo mi je drugi komentar.Prvog su mi skroz cenzurisali.Barem da su delove koji im se nije svideo obrisali,jer sam napisao malo poduži post.Ovako ni ne znam šta smem a šta ne smem napisati.Jedino znam,da je interesantno to,što se javio „origin“ Stormika tvrdeći da se on godinama nije postovao na ove strane komentare,a onaj „falsifikat“ kao priznao da se zafrkavao u njegovo ime.onda je „origin“ napisao srcecepajući komentar i oboje nestali u magli.Khm…,i od tada mirno,tu i tamo se talasa.Mogao bi se javiti,barem da znamo kako je.

OSTAVITE KOMENTAR