Opljačkana zlatara u Subotici

Danas pre podne u centru Subotice je opljačkana zlatara.

Danas pre podne oko deset časova je opljačkana jedna zlatara u Subotici u ulici Dimitrija Tucovića.  Prema informacijama iz medija i sa lica mesta, radi se o zlatari „Mila“. O detlajima pljačke, pričinjenoj šteti ili povređenima za sada nema informacija.

 

RTV PannonKOMENTARI

 1. Mimi kaže:

  Dogadjaj shodan drzavi u kojoj se nalazi

 2. X-MEN kaže:

  Mimi @
  Amerika je bogata pa ovoga ima svaki dan, sa smrtnim ishodima….kolko puta si gledala uđe drogirani crnac sa pištljem u neku noćnu prodavnicu, diskont i zbog 50 dolara ubije prodavca i rani kupca…a bogata država , demokratska !!

 3. ffilozoff kaže:

  Taj iskoristio radove u Dimitrije Tucovica,,,oni rade,on pljacka…

 4. Miki kaže:

  Pljačkaju i zlatari građane… i to daleko više.

 5. Bitno da komentarisemo kaže:

  Ffilozoff
  Veruj mi,oboje pljackaju.Tupsoni cute,a ovi sto se nadaju iz prikrajka salju komentare.Sa mu..ma su nestali.

 6. Pravdoljub kaže:

  @Toliko omiljeni zapad je stecište poštenih građana koji nikada niti jednu prodavnicu ili slično nisu opljačkali, to samo u Srbiji ima i ama baš nigde više u svetu čak ni u zemljama blagostanja ovoga nema Srbija je kriva za sve.

 7. Pet miliona od jednog kaže:

  Pa da, toga ima samo u Srbiji: autošovinizma koji samo čeka povod da ispljune takvu floskulu!

 8. 1.9 TDI kaže:

  Nema tamo Zlata, valja nam aluminijum.

 9. Hromi Daba kaže:

  @ Pravdoljub
  Ne valja stvari generalizovati i upirati prstom na „onog drugog“. Naravno da svugde, pa i na Zapadu ima kriminala. Medjutim tamo je udeo importiranog kriminala sa Balkana enormno visok. To se je pokazalo u svim kriminalnim statistikama nakon ukidanja viza Balkanskim zemljama. Drugim recima domaci kriminalci pronose slavu domovine ne samo po Evropi, nego i planetarno.

 10. Zozon kaže:

  @Hromi Daba
  Iz kog stomaka ti isčupa tu statistiku. Ajde daj zvaničan podatak o nacionalnoj strukturi izvršilaca krivičnih dela u Nemačkoj, Francuskoj, Holandija….. Po tvom komentaru ispada da na zapadu pljačkaju samo Balkanci. Eto ja znam npr. da su 50%, ako ne i više, džepnih krađa na našem buvljaku „odradile“ Rumunske i Mađarske državljanke. Došle iz EU i džepare uglavnom Mađare što dolaze na buvljak.

 11. Hromi Daba kaže:

  @ Zozon
  Sa funkcionalnim analfabetama principjelno ne diskustujem niti vidim smisao u razmeni misljenja sa nekim patoloski ostrascenim ljudima, koji istini za volju, znaju da citaju ali nisu u stanju i da razumeju procitani tekst. Oni jesu u stanju i da donekle shvate sta je napisano, nazalost to interpretiraju shodno svom intelektualnom sklopu i dometu. Doci na ideju celu kriminalisticku Evrostatistiku dovesti u pitanje zbog nekoliko dzeparosa sa Subotickog buvljaka je stvarno vrhunac inteligencije.

 12. Artorius rex kaže:

  @Istina-Gos’n advokat B…..ć, i ovde se bavite advokaturom? Angažovao vas Zozon?

 13. Zozon kaže:

  @Artorius rex
  Meni advokat protiv Hromog Dabe i njemu sličnih nije potreban.

 14. Pravdoljub kaže:

  @HROMI DABA-sve ja razumem, ali me boli činjenica da narod Srbije pljuje rođenu zemlju u kojoj je rođen u kojoj je živeo jedan deo svoga života ili kako god. Nikome nije neznam kako lepo. ALI zar treba svoju zemlju ocrnjivati??? Srbija je država u kojoj živim inemam srca da istu pljujem-jednostavno ne mogu. Znam šta nam je readmisijom stiglo i znam kako smo predstavljeni u svetu, ali neću nikada dozvoliti da se moja država blati.

 15. stormwatch kaže:

  Na prostoru zapadne Evrope, dobrih 70% krimosa i svih kriminalnih dela pocinjenih u toku godine dolazi od strane Bugara, Rumuna, Madjara, Bosanaca, Srba, Hrvata, Makedonaca i Albanaca….policijske statistike NE LAZU! Onaj ko zivi napolju dobro zna da su Rumuni NAJVECI fucking kriminalni problem zapadne Evrope, jer je njihova mreza tako dobro razgranata, da su i najbolje svetske obavestajne sluzbe niko i nista u poredjenju sa njima, oni rade sve! Drugo, 2017 je u Minkenu uhapsen vodja hrvatske bande koja je godinama terorisala Nemacku, Belgiju i Holandiju upadajuci u kuce i pljackajuci sve na sta naidju. Pre toga su uspeli da najgoru rumunsku bandu koja je bila specijalizovana za upade u stan pohapse i glavne bossove spiche na 40+ godina po zatvorima, ali je visok nivo provala i dalje ostao, dok specijalno osnovan tim nije usao u trag glavnoj matici a to je upravo banda iz hrvatske koja je u svojim redovima imala i Hrvate i Srbe i Bosance…i bila sacinjena uglavnom od sitnih zena koje lako ulaze u bilo koju prostoriju, obavljaju provalu u roku od minut-dva i odlaze sa plenom…od kada su pozatvarali bossove i glavne organizatore te bande, procenat provala u nemackoj u nekim mestima pao je i za 80% a kompletan broj smanjen za 35% + oko 20% od vatanja rumunske specijalizovane bande….znaci bande iz Rumunije i hrvatske su bile odgovorne za 55% svih provala u nemackoj…ako vama to ne govori nesto…onda ne znam sta govori.

  _276^Dz

OSTAVITE KOMENTAR