Saopštenje bolnice u vezi akcije besplatnih pregleda

Ministarstvo zdravlja pokrenulo je akciju besplatnih preventivnih pregleda za sve građane u Srbiji, koji će se obavljati u Opštim bolnicama i kliničkim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

U saopštenju Opšte bolnica Subotica.

“U nedelju 17. septembra u Opštoj bolnici Subotica biće održana, prva u nizu akcija besplatnih pregleda. Od 8 do 16 časova, građani će imati priliku da urade preventivne preglede (EKG pregled, merenje šećera u krvi, kao i merenje krvnog pritiska ), bez obzira da li imaju ili nemaju zdravstveno osiguranje. Pregledi će se obavljati u prizemlju specijalističko-polikliničkog dela – internističke ambulante Opšte bolnice Subotica. Akcija se sprovodi u cilju prevencije kardiovaskularnih oboljenja. Ova akcija je poziv svom stanovništvu i to pre svega populaciji koja je zdrava da prekontroliše svoje zdravstveno stanje. Mole se građani da na preventivni pregled ponesu bilo kakav dokument za identifikaciju. Akcija traje do 16 sati, a građani mogu da dođu u terminu koji im najviše odgovara”, navodi se saopštenju.

bolnica-suboticaKOMENTARI

 1. Moje ime kaže:

  A ORL preglede obavite kod dr Labana .

 2. Robovlasnik kaže:

  Niko se iz bolničke uprave ne hvali da su naterali lekare i sestre da nedeljom BESPLATNO rade do 16 časova? Proverite slobodno, ljudi su naterani da u strahu od šikaniranja pristanu na robovski i besplatan rad u ovoj populističkoj farsi koja nema nikakvog opravdanja što se tiče struke … Samo je falio steg partije (zna se koje) koji bi se vijorio iznad ulaza u bolnicu …

 3. stormwatch kaže:

  Zdravsto u Srbiji NIKADA nece biti na normalnom nivou dok se ne ukinu visoke dotacije politicarima, partijama, mafiji i policiji…

  Koji kurac je policija u Subotici dobila desetine novih policijskih vozila? Za ta vozila mogli su kupiti 5 novih modernih ambulatnih vozila i barem 2 Vatrogasna kamiona. Suboticka Hitna pomoc je svetska institucija koja sa sranjem od plata i opreme daje megamaximum, a vatrogasci su paranormalno telekinetichko cudo jer sa onakvim platama i nikakvim uslovima cuvaju ceo grad – istinski cuvaju Suboticu.

 4. HPTN kaže:

  Istina je. Na mnogim odeljenjima u bolnici nedostaje osoblja, dok novi SNS direktor, doveden ko zna odakle, dovodi svoje prijatelje I zapošljava ih kao vozače, menädžere, neka izmišljena radna mesta i Bog te pita šta ne! Inače prvi potez mu je bio da je ugradio vrata sa šifrom da niko ne može da uđe u njegovu kancelariju. Toga nikada nije bilo… Zapitajte se dragi sugrađani šta on toliko KRIJE?!

OSTAVITE KOMENTAR