Subotički muzičari prikupljaju dobrovoljne priloge za obolelu decu

Sa misijom da pomognu onima kojima je pomoć potrebna, jednom nedeljno subotički muzičari sviraju na Korzou, te tako prikupljaju dobrovoljne priloge za obolelu decu.

Bojan Temunović, Marko Perušić, Nikola Stanin i Josip Ivković, svake nedelje punog srca, na sada već poznatom mestu na Korzou, sviraju našim sugrađanima od poznatih tamburaških melodija, pa sve do ex-yu pesama. Osim što prolaznicima ulepšaju dan i izmame osmeh, ovi mladi muzičari imaju posebnu misiju, a to je pomoći oboleloj deci. Od avgusta prošle godine, cilj im je da kako kažu učine svet boljim mestom, te budu dobar primer omladini. Ova moćna četvorka iako iz različitih tamburaških sastava, predstavlja stalni sastav u ovoj misiji, ali to ne znači da i ostali muzičari koji žele da se priključe ovom humanom poduhvatu, to ne mogu i da učine.

Svoje umeće ovi muzičari prvobitno su predstavili novosadskoj publici, ali ubrzo potom došli su u rodni grad i kako kažu bili širokog zagrljaja prihvaćeni od Subotičana. Po pravilu jednom u dve nedelje ili jednom nedeljno u zavisnosti od obaveza, ova grupa se okupi, a na ovaj način do sada je 15 dece dobilo pomoć. Mnogo je onih kojima je pomoć potrebna, a na ovaj način mi želimo da doprinesemo i učinimo svet boljim mestom, te budemo dobar primer omladini, poručili su članovi „super četvorke“.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Mister No kaže:

  Sve bilo je muzika.

 2. Bunjevac uvik kaže:

  Bravo momci,samo napred.

 3. MikiM kaže:

  e to je za pohvalu!!

 4. Cvetic kaže:

  Svaka cast

 5. Simpo kaže:

  Bravo za momke! Sramota za drzavu!

 6. Ivan kaže:

  Bravo deco . Zbližite ljude , potaknite ih na pozitivne misli , na dobrotu , na plemenitost . Probudite empatiju u svima nama . Svi je mi imamo ali je negde skrivena , stidljiva . Nama su za to služile i radne akcije, sticanje duhovnog bogatstva i učenje da i bez toga da si novčano nagradjen možeš da budeš ispunjen , zadovoljan sobom i svojim radom i da učiniš nešto dobro i za nekog drugog, tebi potpuno nepoznatog .Zamislite brigadire , svi u istim uniformama , svi jedu isto , svi spavaju u istim uslovima, svi rade iste poslove. Nije bilo bitno čiji si sin ili ćerka . Svi smo na trenutak bar isti i svi se osećamo isto , srećno , zadovoljno , nasmejano … Sigurno je da smo mi roditelji isključivi krivci za današnje stanje u društvu ali ste vi pravi primer da dobre dece još uvek ima i da postoji nada da ćete možda uspeti ispraviti naše greške. Želim vam da uvek širite dobre vibracije i da uvučete u taj vaš vrtlog dobrote što više mladih ljudi .

OSTAVITE KOMENTAR