U nedelju 19. Trka Deda Mrazeva na Paliću

Ultramaratonski savez Srbije, Park Palić i Mesna zajednica Palić i ove godine organizuju sada već tradicionalne, 19. po redu Trke Deda Mrazeva. Trka će se održati u nedelju, 10. decembra, sa startom u 11 časova ispred Velike terase. Zamisao je, kao i predhodnih godina, da se trči ili šeta sat vremena ili minimum jedan krug po predviđenoj kružnoj stazi. Za ovu trku ne postoji starosna granica, jedini uslov ucešća je kostim ili kapa Deda Mraza.

Manifestaciji će prisustvovati i sam Deda Mraz, koji će svakom detetu dodeliti medalju za učešće. Deca će sa Deda Mrazom moći da se fotografišu, druže i eventualno zamisle još neku novogodišnju želju.

Prateći program Trke Deda Mrazeva

U okviru besplatnog pratećeg programa, u Velikoj sali Velike terase biće otvorena izložba dečjih likovnih radova, kao i radionica u organizaciji Mesne zajednice Palić.

„U 11 časova, najmlađi učesnici će takođe moći da uživaju u kreativnoj radionici, u organizaciji predskolske ustanove „Školica” , a nakon trke, u 12 časova će se održati dvojezična novogodišnja predstava Dečijeg pozorišta. Još jednom bih naglasila da su sve aktivnosti u okviru pratećeg programa besplatne za sve učesnike“ rekla je Radmila Šakić, iz preduzeća Park Palić koje je suorganizator ove akcije.

Bitno je istaći i da je, iz godine u godinu, odziv na ovu Manifestaciju sve veći, tako da je prošle godine manifestaciji prisustvovalo 1200 učesnika i takmičara, čime se organizatori veoma ponose, obzirom da je cilj ove zabavne i sportsko-rekreativne manifestacije jačanje sportskog duha mladih i starih, druženje, zabava i početak proslave novogodišnjih praznika.

 

Pogledajte prošlogodišnje fotografije sa Trke Deda Mrazeva na Paliću.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR