„Nekretnine“ na GradSubotici

U poslednje vreme sve je više stanova koji svoje nove vlasnike ili zakupce pronalaze putem interneta, pa su i sajtovi koji se bave nekretninama sve bitniji. Upravo zato je portal GradSubotica u saranji sa agencijom „Krov“ pokrenuo stranicu sa ciljem da se sugrađanima ponudi jedna sveobuhvatna ponuda nekretnina u gradu.

 

PREGLED PONUDA

 

 

Iznajmljivanje

 

Ukoliko imate stan, kuću, poslovni prostor ili bilo koju drugu nekretninu i želite da je iznajmite, na portalu GradSubotica to možete da učinite potpuno besplatno u neograničenom vremenskom periodu trajanja. Kako bi potencijalnim zakupcima što bolje predstavili vaš stan omogućeno vam je da unesete osnovne podatke stana, opis ali i nekoliko fotografija. Samo postavljanje oglasa je prilagođeno korisnicima, tako da se na jednostavan način u veoma kratkom vremenu vaš stan može naći na stranici GradSubotice.

 

POSTAVITE OGLAS

 

Administrativni podaci

 

Tokom ispune oglasa, postoje polja „Administrativni podataci“ koji imaju za cilj da vas potecijalni zakupac lako i brzo nađe putem telefona ili e-mailom, i oni će na vašoj nekretnini biti vidljivi. Takođe, unošenjem jednog od ova dva podatka omogućujete administratoru sajta, da proveri tačnost navedenih podataka.

 

Kako bi sprečili eventualne zloupotrebe, administrator će pre objavljivanja oglasa proveriti istinitost navedenih podataka, putem telefona ili e-maila, koji ostavite u administrativnim podacima.

 

Ukoliko imate poteškoća sa unosom obratite nam se putem

 

e-mail: office@gradsubotica.co.rs

telefon: 063530542KOMENTARI

 1. Pita Gora kaže:

  Ljudi, moram reći da  odavno nisam video pregledniju, bolju i pametniju prezentaciju nekretnina od ove. Obično su to idiotski iskačuće-mrdajući baneri koji iritiraju, a ovde je sve na svom mestu, uredno i pregledno, kulturno i normalno, sa svim neophodnim podatcima.
  Svaka čast urednicima sajta i agenciji Krov. Želim vam mnogo poslovnog uspeha.

 2. Anonimni kaže:

  Bilo bih sve na svom mestu,ali kod,svake nekretnine fali nivo visinine.To je ozbiljan nedostatak.

 3. Klara kaže:

  Zasto nema informacija o nivoima visine
  ?

 4. Bireš Stipan kaže:

  Kod fabrike Pionir ispod nadvožnjaka nepostoji pešački prolazi posle kiše trebalobida prošetaju Laban iostalo rukovostvo da vide
  .na čega to liči a dalje na nekim mestima nepostoji pešačka staza sada su pravili jedan deo trotoara ali ga nisu zavrišili možda je nestalo novaca dobro bi došla i jedna zebra

 5. Sasa kaže:

  Kako treba preko telefona pogledati ostale oglase nekretnina?! Stalno me vrati na pocetak…

 6. milena kaže:

  Uvek treba postovati brzavu

OSTAVITE KOMENTAR